Niveau 6 16 april 2011

Zaterdag 16 april werden in de Sprong in Enkhuizen de laatste wedstrijden gespeeld van dit seizoen. De A en de B poule "streden" tegen elkaar. En wat was het spannend..... In de Apoule konden er 3 teams op de eerste plaats komen te staan. Het werd uiteindelijk Simokos 1 die met de beker naar huis ging. Gefeliciteerd! Op de 2e plaats is Madjoe 6 geeindigd. Deze 2 teams mogen naar de regiofinale die bij Simokos plaats vind op 7 mei. Op nummer 3 kwam Madjoe 1.

In poule B wisten we eigenlijk al wie er 1e werd. Madjoe 5 kon niet meer ingehaald worden. Gefeliciteerd meiden! Een mooie prestatie. Maar de 2e, 3e en 4e plaats eindigden tegelijk. We hebben dus echt naar de setpunten moeten kijken, en ook daarin scheelde het niet veel. Vooral niet tussen de nummers 3 en 4. Op nummer 2 staat Westvolver, op nummer 3 staat Madjoe 7 en dan wil ik ook niet Madjoe 3 onthouden die met 3 setpunten verschil op de 4e plaats is geeindigd.


Ik wil alle teams nogmaals bedanken voor hun sportiviteit en inzet. Het was weer een geweldig seizoen. Wens ik jullie nog een hele fijne zomer toe, en de teams die mee gaan doen in de regiofinale heel veel succes!

Namens de speelkern Enkhuizen

Erna Dijkstra